3 anys de KID’S CLUSTER

3anys

La iniciativa KID’S CLUSTER ha assolit en els seus primers tres anys una cinquantena d’empreses i entitats que han compartit visió estratègica i la voluntat de fer negocis plegats.

Els eixos de treball que més interès han generat han estat els relacionats amb el lleure i l’aprenentatge, tant pel que fa a nous productes com a estudis o al vincle empresa-escola.

Per celebrar aquest tercer aniversari, hem preparat la sessió Com els ajudem a créixer? Fins a on podem arribar plegats?, que tindrà lloc el 3 de juliol al Gallery Hotel (Rosselló, 249).

En aquesta sessió que durarà de 9 a 14 h. podreu:

  • Reflexionar sobre com col·laborar en la generació de propostes de valor entre agents de diferents àmbits.
  • Conèixer aportacions rellevats d’empreses i entitats adreçades als infants i que els ajuden a créixer sumant capacitats diverses.
  • Presentar la vostra organització com a partner en la generació de nous productes i serveis per als infants.

La sessió serà inaugurada per Joan Miquel Hernàndez, que donarà pas a la taula rodona “Empresa i creixement dels infants: interessos comuns”, amb Guiomar Todó, coordinadora d’UNICEF Catalunya, i Miquel Àngel Oliva, director d’ABACUS.

A les onze parlarem de “Co creació de valor adreçada al públic infantil” amb Josep Lluís Sánchez, consultor sènior d’Infonomia, que donarà pas a un debat moderat per Esteban Lorenzo, director d’EDEBÉ DIGITAL sobre com aplicar aquesta co creació de valor als casos de col·laboració a KID’S CLUSTER.

La jornada continuarà a les 12:45 h amb una breu presentació dels perfils dels assistents, que explicaran en menys de 140 caràcters (un tuit) com aporten valor al creixement dels infants.

Alba Espot, Directora d’Educació Infantil i Primària de la Generalitat de Catalunya, estarà a càrrec de la cloenda de l’acte.

L’activitat és gratuïta per als socis de KID’S CLUSTER, que poden confirmar la seva assistència enviant un correu electrònic a info@kids-cluster.com

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.