7 a 12 de Maig: Petits!Grans!LLibres! a Sant Cugat

llibres

El Petits!Grans!Llibres! és un acte que apropa l’univers de la infància contemporània a adults i nens, de la mà de la literatura. Es tracta d’ un esdeveniment únic per la seva creativitat, innovació i qualitat de continguts, on els llibres surten a trobar-se amb el públic.

El programa, pensat per a professionals i educadors, però també per a les famílies, es desenvolupa al Monestir de Sant Cugat del Vallès del 7 al 12 de Maig, i inclou interessants activitats per a tots fins al cap de setmana, en el qual la programació familiar ofereix més de 30 propostes que estimulen els vincles de pares i fills per mitjà de la trobada amb els llibres.

Petits! Grans! Llibres! es un projecte creat i organitzat per l’Institut de la infància de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat i la col·laboració del CLIJCAT i de KID’S CLUSTER. Hi participen empreses i institucions de prestigi.

Enguany, els socis de KID’S CLUSTER gaudeixen de condicions preferents per a col·laborar-hi. Més informació a: http://www.kids-cluster.com/files/Activitats/PETITS2013/PatrociniKIDSCLUSTER.pdf

A més, tots els socis de KID’S CLUSTER disposeu d’una invitació familiar per empresa per a assistir a aquest esdeveniment i conèixer de primera ma la seva proposta.

Més informació: info@institutodelainfancia.org; Tel. 610 29 09 14

Consulteu la programació de Petits!Grans!Llibres! a: http://www.institutdelainfancia.org/

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.