Assemblea de socis de KID’S CLUSTER

Enguany, l’assemblea de socis de KID’S CLUSTER tindrà lloc el 18 de febrer a l’Aquàrium de Barcelona i estarà centrada en el tema Espais lúdics: construim junts?

Els espais de lleure evolucionen en la seva oferta per tal de ser més atractius pels visitants i  oferir experiències millorades. El desenvolupament d’activitats i serveis es pot beneficiar dels acords amb marques de referència que donen suport al posicionament dels espais o hi
aporten continguts de valor.

Coneixerem, a més d’algunes dades rellevants de visitants i públic objectiu, casos de col·laboració a destacar i que inspiraran les enormes possibilitats dels espais de lleure com a canal d’apropament al públic familiar.

Volem impulsar un major i millor aprofitament dels espais de lleure per a les
empreses que s’hi impliquin, de tal manera que, en benefici mutu i del públic, s’hi explotin les oportunitats de presència de marca i de producte o servei, així com el coneixement
derivat de la observació dels clients.

Veniu, veieu alguns casos i parlem-ne.

Reserveu la data i no us perdeu l’acte previ.

Amb el suport de:

logo

Si vols recordar el que vam parlar a l’assemblea de l’any passat, aquí tens la crònica: “La col·laboració i la comunicació, claus per arribar al públic infantil i familiar”

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.