El Fòrum d’Innovació del MID 2013 i KID’S CLUSTER presentaran els productes i serveis més creatius de l’àmbit infantil, l’hàbitat i l’esport

  • KID’S CLUSTER col•labora en l’organització d’aquest esdeveniment que ha rebut 242 propostes i dissenys
  • KID’S CLUSTER ha valorat les 25 propostes finalistes adreçades al públic infantil i familiar
  • Us convidem a assistir a aquest acte del 26 de novembre a les 17:30 h., al centre Ars Santa Mònica (La Rambla, 7)

getThumb

KID’S CLUSTER continua col•laborant amb el MID Mercat d’Idees Disseny, un programa de BCD Barcelona Centre de Disseny que fomenta la creació d’oportunitats de negoci i ajuda a trobar finançament a tots aquells creadors que tinguin un projecte innovador amb un fort component de disseny.

El 26 de novembre, al centre Arts Santa Mònica, BCD organitza, en col•laboració amb KID’S CLUSTER, el Fòrum d’Innovació del MID 2013, una trobada que donarà a conèixer els productes i serveis més destacats d’aquesta edició que ha rebut 242 propostes, xifra que suposa un rècord de participació. L’esdeveniment també compta amb la participació de BDIC Barcelona Design Innovation Cluster, INDESCAT Catalan Sports Cluster i RED.

Els creatius finalistes presentaran els seus projectes davant empreses potencialment interessades en els seus productes o serveis -dels segments infantil, esportiu i hàbitat-, propiciant oportunitats de negoci i ajudant a apropar el projecte al mercat. Aquesta és l’activitat clau del MID en què els creatius poden aconseguir convertir la seva idea en un producte o servei de mercat.

KID’S CLUSTER ha participat també en la valoració de les 25 propostes finalistes adreçades al públic infantil i familiar, de les més de 140 que va rebre l’equip de BCD en aquesta categoria. Les millor valorades es presentaran el dia 26 juntament amb les dels altres segments.

Entre aquestes propostes podem trobar un joc de taula per a nens i nenes amb dislèxia, un dispositiu protector extraïble per a sabates esportives i unes botes d’aigua plegables. Cada equip de disseny tindrà un minut per presentar el seu projecte.

Us convidem a assistir a aquest acte que compta amb el suport Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i ENISA, i que es celebrarà el 26 de novembre a les 17:30 h. al centre Arts Santa Mònica (La Rambla 7, Barcelona). Us preguem que confirmeu l’assistència enviant un correu electrònic a mid@bcd.es.

L’acte es completarà amb la taula rodona “La innovació empresarial mitjançant la vinculació amb el teixit emprenedor creatiu” (17.30h). Després de la presentació dels projectes, que començarà a les 18 h., hi haurà una sessió de networking i la inauguració de l’exposició de projectes “De la idea al negoci”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.