El joc: un element dinamitzador també a les empreses

gamificacion

Durant la jornada del nostre quart aniversari, vam puder gaudir de la conferència Gamificació: jugar i guanyar. Les tècniques de joc aplicades a les dinàmiques empresarials. Imma Marin, secretària de la junta directiva de KID’S CLUSTER i directora de Marinva, i Esther Hierro, cap de projectes de l’empresa, són pioneres de la gamificació al nostre país, i van exposar algunes de les claus per tal de treure rendiment a les activitats i tècniques lúdiques per tal de millorar la tasca i el funcionament de les empreses.

Així, es van mostrar les possibilitats que ofereix el joc com a eina d’innovació i de generació de valor, ja que incorpora els elements més atractius de les experiències lúdiques a  un entorn de feina, augmentant la vinculació i motivació dels participants, a més de fomentant els canvis i subratllant els continguts.

Recollint aquest esperit vam organitzar un exercici de cerca de noves oportunitats entre els assistents a l’event, amb el “Repte de KID’S CLUSTER”, una nova eina de feina i de networking al servei de les empreses que busquen oportunitats de col·laboració

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.