Es constitueix el grup de treball de coneixement del mercat de KID’S CLUSTER

100914_reuniogrupconeixement

 

La setmana passada es va reunir per primera vegada el grup de treball de coneixement del mercat de KID’S CLUSTER, l’objectiu del qual és posar a l’abast del socis informació rellevant del sector de la infància i identificar potencials oportunitats de negoci per a les empreses membres de l’organització.

Per punts, els objectius del grup de treball seran:

  1. Proposar a la junta directiva de KID’S CLUSTER focus i metodologies per tal de fer futurs estudis de mercat que siguin d’interès pels socis. La primera iniciativa en aquesta línia és l’estudi que actualment s’està comercialitzant sobre els hàbits de consum i activitat dels preadolescents.
  2. Elaborar un Observatori de tendències del sector. La idea és posar en comú les principals tendències del sector i elaborar periòdicament articles conjunts al respecte.
  3. Donar suport al clúster manager pel que fa a:
  • Baròmetre KID’S CLUSTER. Dirigint la elaboració d’un qüestionari sobre el sector amb la idea que els socis puguin contestar-ho de manera ràpida i poder així analitzar periòdicament les perspectives més destacades.
  • Disseny de viatges de benchmarking: aportant focus i objectius d’interès. La primera inciativa al respecte és vincula al seminari a Dinamarca en preparació.
  • Millora del web, tant en forma com en contingut.

Els integrants del grup de treball són Emili Alsina, general manager d’Ediciones Just- B2B Media Group; Helena Figuerola, directora de Kid’s Knowledge; Sashka Krtolica, retail consultant i directora del Centro de Retail Management d’EADA; i Víctor Moyano, project manager de Creafutur. Tots cinc integren el grup de treball pel seu coneixement del mercat i la seva capacitat de traçar línies estratègiques útils pels socis del clúser.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.