Esport i infància: el 15 de maig ho sabràs tot

faros

Des-de KID’S CLUSTER  hem treballat amb empreses de l’entorn de l’esport per tal de facilitar la suma de capacitats en la generació de valor pels més petits. Fruit d’això estem endegant un projecte de suport a estils de vida saludable i hem facilitat trobades amb empreses del sector esportiu de les quals ja han sortit col·laboracions concretes.

Els nostres socis de l’Hospital de Sant Joan de Déu també han treballat en el desenvolupament de criteris i consells pràctics perquè els nostres fills siguin sans a nivell físic, mental i emocional, gràcies a la pràctica d’activitat física i d’esport.

L’impacte de l’exercici físic en el rendiment escolar dels nens i la seva capacitat de concentració i memòria, en les probabilitats d’ansietat, depressió i estrès i fins i tot en la prevenció de malalties o en aspectes conductuals i emocionals s’analitzen amb respostes en el VII quadern FAROS «L’activitat física millora l’aprenentatge i el rendiment escolar. Els beneficis de l’exercici en la salut integral de l’infant a nivell físic, mental i en la generació de valors».

El quadern pretén oferir una nova visió del que representa l’activitat física i l’esport per a la salut dels nens de forma integral, i ens el presentaran el proper dimecres, 15 de maig, a l’Auditori Docent de l’Hospital Sant Joan de Déu, des de les 19:00 a les 20:30 h.

Professionals de l’hospital, del F. C. Barcelona i del CAR de Sant Cugat ens donaran consells pràctics perquè els nostres fills siguin sans a nivell físic, mental i emocional, gràcies a la pràctica d’activitat física i d’esport.

El quadern ha estat coordinat pel Dr. Franchek Drobnic, doctor en medicina, fisiòleg del F. C. Barcelona i cap del Departament d’Investigació de l’Esport del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès (CAR), que ha col·laborat amb professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu, de la Facultat de Medicina de la Universitat de McGill de Mont-real (Canadà), de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i Esport de la Universidad Politécnica de Madrid i de la Universitat Ramon Llull.

Programa de l’acte i indicacions sobre com arribar.

Per assistir només cal inscripció prèvia a través d’aquest enllaç o trucant al 902.889.066.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.