Infants i motos: noves fórmules

moto_dentro

Des de KID’S CLUSTER hem començat una col·laboració amb el cluster de la moto de Catalunya, Cluster Moto, per tal d’intercanviar coneixements i trobar noves fórmules per a donar visibilitat als vehicles a dues rodes pensats per als més petits.

Aquesta col·laboració comença arran la voluntat de Cluster Moto d’adreçar-se a un públic més familiar amb motocicletes per als infants, així com complements, accessoris i activitats afins. El sector de la moto s’apropa així als pares que comparteixen amb els fills la seva afició a les motocicletes.

La idea és apropar els vehicles a dues rodes als més petits, com pot ser una motocicleta elèctrica, així com els accessoris complementaris que encaixin en aquest nou públic infantil, promocionant així les marques del sector i ampliant l’abast de la seva oferta.

Així, els dos clusters segellen un vincle per donar servei al sector de la infància, un acord útil per als socis de KID’S CLUSTER, que podran sumar esforços i liderar propostes per apropar el món de la motocicleta als infants, tant quant a nous productes com a noves activitats destinats a estrènyer el vincle dels més petits amb el vehicles de dues rodes.

Alguns exemples del tipus de productes del món de la moto adreçats als més petits són les Balance Bikes de Mottomic, les sorprenents motos de trial elèctric de Meccatecno, Betatrueba i Torrot Electric, així com les activitats que ofereix l’escola Miki Arpa o la iniciativa Kids School de Torrot.

Una oferta que s’adreça a un públic específic i fidel interessat en el trial, el motociclisme i l’Enduro, activitats que es realitzen en un entorn familiar i amb amics. Un públic que també està interessat en les últimes novetats quant a accessoris i oferta relacionada amb el lleure, la moda i el sector de la joguina.

L’objectiu final d’aquest acord entre KID’S CLUSTER i el Cluster Moto és posar en contacte les empreses del sector de la motocicleta amb les que s’adrecen al segment infantil per trobar conjuntament oportunitats de col·laboració, ja sigui en el desenvolupament de producte, com en la comercialització, l’aplicació de llicències o el disseny de noves activitats.

Us mantindrem informats!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.