KID’S CLUSTER amplia xarxa de contactes i impulsa sinèrgies entre actors del sector infantil

kidscluster_blog

Amb l’octubre ja començat, des de KID’S CLUSTER hem començat una ronda de reunions interessants que aporten valor a los nostra activitat i a la dels notres socis. Una d’aquestes trobades ha estat amb els nostres socis del Grup SERHS i de l’HOSPITAL DE SANT JOAN DE DÉU, així com amb CAIXABANK i LLEURESPORT.

Amb SERHS Hotels vam parlar dels hotels Vilars Rurals, de la seva amplia oferta per a famílies i de com les col·laboracions amb altres socis del clúster de la infància són possibles. Per exemple,  ja hi ha hagut una col·laboració amb l’empresa de cursos d’idiomes a l’estranger BRITISH SUMMER, i n’hi ha d’altres que s’estan treballant.

Amb l’HOSPITAL DE SANT JOAN DE DÉU hem tractat sobre com la tasca assistencial té molt a veure amb la comunicació i amb la difusió dels bons hàbits. Un exemple és l’Observatori FAROS, iniciativa impulsada per l’hospital que pretén ser una plataforma de promoció  i prevenció de la salut en l’àmbit infantil i juvenil. A més, l’hospital també té en marxa altres projectes col·laboratius, com un Castellnou, tots ells amb un llarg recorregut per créixer.

Projectes conjunts entre socis del clúster

Pel que fa a la nostra trobada amb LA CAIXA, es va acordar que l’entitat facilitarà al clúster una interessant trobada de socis, en la qual hi estem treballant, i ens mostrarà diverses possibilitats per endegar projectes conjunts.

També hem mantingut contactes amb el club LLEURESPORT, i el seu CREC, el qual pot aportar el valor dels seus emprenedors i la seva manera de fer. Sobre la taula hi ha una proposta i aviat us en podrem donar més detalls.

Tanmateix, l’activitat del cluster no s’atura i també estem preparant el grup de treball Empresa Escola, que es reunirà la setmana vinent i que té com a objectiu donar forma a alguna de les activitats proposades pel grup de treball de Coneixement de Mercat que es va posar en marxa fa unes setmanes. La primera iniciativa en ment és desenvolupar un “baròmetre” del sector, per al qual convidarem a tots els socis a participar.

Contactes internacional per guanyar en eficiència

D’altra banda, hem mantingut una trobada virtual amb altres clústers europeus per tal de promoure millors pràctiques i contactes de valor, de manera que poguem traslladar nous protocols i sinèrgies amb la resta de clústers catalans.

Al mateix temps, des de KID’S CLUSTER mirem de donar un suport eficaç al projecte LudiTren, apropar-nos a empreses que desitgem que s’uneixin a la nostra iniciativa, així com seguirm promocionant les nostres properes activitats: la sessió sobre Màrqueting Social, el KID’S RETAIL 2014, la trobada amb el Clúster Moto, la visita al Fab Lab Barcelona i moltes d’altres.

La nostra estratègia és mantenir-nos ferms en la promoció de KID’S CLUSTER i treballar per crear un clúster del sector de la infància fort, sòlid i en creiexemnt. Sempre fidels al notres leitmotiv: Fins a on podem arribar plegats?

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.