KID’S CLUSTER arriba als 50 socis

KC

La iniciativa KIDS CLUSTER® ha arribat als 50 socis. El col·lectiu d’empreses dirigides al públic infantil continua creixent tres anys després de la seva fundació i suma tres noms d’àmbits diversos:

  • BEASCOA, editorial de llibres infantils, part del grup Penguin Random House.
  • INGO DEVICES, fabricant de productes electrònics per a nens i nenes, com tabletes, càmeres digitals i accessoris.
  • MEDIÚSCULA, empresa especialitzada en la creació de projectes educatius, formatius i lúdics en diferents suports.

Més enllà del caràcter simbòlic del mig centenar de membres, Álex Pérez Gracia, president del clúster i director de vendes i producte d’Abacus, destaca la importància del fet que “els socis de KID’S CLUSTER® no deixen l’associació, amb excepcions molt aïllades”. És a dir, els socis de KID’S CLUSTER® “mantenen l’interès per la proposta”.

L’objectiu de l’entitat és assolir “la suficient musculatura per a desenvolupar iniciatives que tinguin més impacte en la societat i en la infància”, explica Pérez, que apunta que un dels eixos principals del clúster en aquest quart any que enceta serà tot el relacionat amb el sector educatiu, sense oblidar “els estudis de mercat, el coneixement dels canals minoristes i el nostre principal repte, el desenvolupament de productes i activitats que es traslladin al món comercial”.

Antonio Naranjo, clúster manager, destaca que l’entitat presenta cada cop més oportunitats “en les col·laboracions transversals, entre diversos sectors. Així ho comprovem a les trobades entre socis i amb altres clústers, o als exercicis d’explotació d’aprenentatges d’estudis. Les empreses encerten quan s’enfoquen al públic objectiu i les seves necessitats i prioritats i actuen sobre la seva pròpia oferta, enriquint-la col·laborant amb d’altres”.

Aquest apropament al sector de l’ensenyament vol reforçar la idea que “les empreses no som ni enemigues ni alienes a l’activitat de les famílies i dels centres d’ensenyament; al contrari, ens necessitem mútuament per fer millors productes, arribar millor als nens i satisfer les seves necessitats”, apunta Pérez Gracia.

En aquest sentit, Naranjo afegeix que “els agents socials i econòmics també són agents educadors, amb les seves propostes de valor i com la comuniquen. Cada cop n’hi ha més que en son conscients i actuen en aquesta línia, esdevenint partners de les famílies en la tasca d’ajudar a créixer els més petits. Aprofitar aquest potencial és una tendència que aportarà bons resultats a públic, educadors i empreses”.

La iniciativa KID’S CLUSTER® està oberta a totes les empreses dirigides als nens d’entre 0 i 12 anys i compta amb socis d’àmbits tan diversos com els fabricants de joguines (Comansi, Educa Borrás, Ingo Devices, Essential Minds i Schleich), empreses de material d’oficina (Hamelin, Staedtler), companyies d l’àmbit audiovisual (TV3, Luk Internacional, Planeta Junior), editorials (Castellnou, Cruïlla, Cavall Fort, Edebé, Penguin Random House, RBA, Somnins) i mitjans de comunicació (Ara, Ediciones Just), entre moltes altres.

L’objectiu és que aquestes empreses puguin conèixer millor el seu públic objectiu i a més col·laborar per desenvolupar projectes, productes i serveis per als nens i per a les seves famílies.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.