KID’S CLUSTER celebra quatre anys de cooperació, oportunitats i joc

coop

KID’S CLUSTER celebrarà els seu quart aniversari amb una sessió que vol fomentar la cooperació entre les empreses dirigides al segment infantil i familiar. Amb aquest objectiu ha preparat una jornada que començarà amb l’exposició d’alguns casos pràctics de cooperació sorgits entre les més de cinquanta companyies que formen part de l’entitat. Aquí podeu consultar el programa de la jornada.

Així, participaran Berta Vilardell, directora comercial i de màrqueting de SERHS Hotels; Ana González, responsable de RSC i media ambient de Caprabo, i Clara Puigventós, directora d’Encís, entre d’altres, que aproparan projectes i realitats duts a terme gràcies a la posada en contacte d’aquestes empreses durant els quatre anys de feina de l’entitat.

La jornada continuarà amb la conferència Gamificació: jugar i guanyar. Les tècniques de joc aplicades a les dinàmiques empresarials. Imma Marin, secretària de la junta directiva de KID’S CLUSTER i directora de Marinva és una pionera de la gamificació al nostre país, i exposarà algunes de les claus per tal de treure rendiment a les activitats i tècniques lúdiques per tal de millorar la tasca i el funcionament de les empreses.

La sessió es tancarà amb un exercici de contactes entre tots els assistents, en el qual es recordarà la importància i el valor de la col·laboració entre els socis del clúster utilitzant precisament tècniques de gamificació.

La jornada, que tindrà lloc demà 10 de juliol als cinemes Cinesa Diagonal, també comptará amb la presència i participació d’Álex Pérez, president de KID’S CLUSTER i director de vendes i producte d’Abacus, i de Florenci Verbón, vicepresident de KID’S CLUSTER i director d’Educa Borrás.

Quatre anys al servei de les empreses dirigides als infants

KID’S CLUSTER du a terme una activitat de construcció de ponts entre les empreses amb activitat a Catalunya dirigides al públic infantil que inclou:

-       Activitats temàtiques i de networking, com visites a socis, conferències i seminaris sobre temes com el comerç electrònic, la innovació, la cooperació entre empreses i noves estratègies de comunicació.

-       Sessions de formació sobre xarxes socials, màrqueting al punt de venda i coneixement de la distribució especialista.

-       Elaboració d’estudis sobre tendències i oportunitats en el mercat infantil, nous continguts digitals i el que està elaborant actualment sobre productes i serveis d’educació i lleure, entre d’altres.

Aquestes activitats es donaran a conéixer a la Memòria de l’entitat, que es farà pública durant l’acte d’aniversari, i segueixen las quatre línies estratègiques de l’associació:

1. Coneixement del mercat. Propostes d’estudis específics i altres formes de generació de coneixement, definint prèviament continguts, metodologia i objectius.

2. Comunicació amb el públic objectiu. Propostes de millors pràctiques i desenvolupament d’exemples concrets, desenvolupant continguts, definint canals i bases de dades, i compartir aquesta informació entre els membres del clúster.

3. Relació entre empreses i sector educatiu. Canviar el paradigma de relació en benefici de l’ensenyament, les escoles i les marques, i concretar exemples de millors pràctiques.

4. Impuls de noves línies de negoci. Abordar possibles noves idees de negoci i nous projectes, impulsant la seva posada en pràctica o desestimació.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.