KID’S CLUSTER et convida a conèixer els dissenys més innovadors en productes infantils

bcd

El MID – Mercat d’Idees Disseny de BCD Barcelona Centre de Disseny ha recollit un seguit de propostes innovadores adreçades als infants que poden ser d’interès per a les empreses del sector infantil. KID’S CLUSTER col·labora amb BCD en l’organització de la sessió “Productes innovadors pel segment infantil” el proper 6 de març, una ocasió immillorable per conèixer idees innovadores sorgides del talent creatiu i emprenedor de Barcelona que poden esdevenir en oportunitats de negoci i traslladar aquells aspectes de la innovació en disseny que creieu mereixen ser especialment observats.

A més de presentar-vos una sel·lecció de dissenys de productes diferents i trencadors, KID’S CLUSTER organitzarà una sessió d’intercanvi d’idees i d’impressions entre els professionals assistents al voltant de la innovació en els productes dirigits a nens i a famílies.

Deixeu-vos sorprendre per la qualitat, la innovació i la creativitat de les propostes, i aprofiteu una trobada només apta per a bones idees.

Podeu consultar el programa complert en aquest document.

Inscripcions
Envieu un correu a info@kids-cluster.com indicant:
> Nom de l’empresa,
> Nom, càrrec i contacte dels assistents
Confirmeu plaça abans de dijous, 28 de febrer
Inscripció sense càrrec. Places limitades.

Adreçat a:
> Directors de màrqueting, innovació i comercials d’empreses i entitats que ofereixen productes i serveis al públic infantil.

On i quan
Arpa Industriale
Ribera 5 (barri del Born)
08003 Barcelona.
Dimecres, 06/03/2013 de 16:00 a 18:30h

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.