KID’S CLUSTER exposarà les oportunitats en espais lúdics a la seva assemblea

parc

·       KID’S CLUSTER inicia el seu quart any de feina parlant de les oportunitats que presenten els espais de lleure

·       L’acte comptarà amb la participació de B:SM Barcelona Serveis Municipals, FGC Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, l’Aquàrium de Barcelona i Creafutur

·       La trobada tindrà lloc el dimarts 18 de febrer a les 9:45 h., a l’Aquàrium de Barcelona (Moll d’Espanya del Port Vell, s/n)

L’assemblea de socis de KID’S CLUSTER començarà amb una trobada dedicada a les oportunitats en espais de lleure. La taula rodona Espais lúdics: construim junts?, comptarà amb la presència d’Elvira Eguizabal, cap de la unitat corporativa de màrqueting i comercial de B:SM Barcelona Serveis Municipals; Montse Coronas, cap comercial, de màrqueting i comunicació de FGC Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya; Ferran Almeda, director comercial i de màrqueting de l’Aquàrium de Barcelona, i Guillem Ricarte, director de Creafutur.

A aquesta trobada, que tindrà lloc dimarts 18 de febrer a partir de les 9:45 h. a l’Aquàrium de Barcelona, s’analitzarà com els espais de lleure evolucionen en la seva oferta per tal de ser més atractius pels visitants i oferir experiències millorades. El desenvolupament d’activitats i serveis es pot beneficiar dels acords amb marques de referència que donen suport al posicionament dels espais o hi aporten continguts de valor.

Els professionals d’aquest sector també donaran a conèixer dades rellevants de visitants i públic objectiu, a més de casos de col·laboració a destacar que inspiraran les enormes possibilitats dels espais de lleure com a canal d’apropament al públic familiar.

L’objectiu és impulsar un major i millor aprofitament dels espais de lleure per a les empreses que s’hi impliquin, de tal manera que, en benefici mutu i del públic, s’hi explotin les oportunitats de presència de marca i de producte o servei, així com el coneixement derivat de l’observació dels clients.

A partir de les 12 h. començarà l’assemblea de socis de KID’S CLUSTER, on es presentaran  tant el pressupost com les línies d’actuació per a 2014, el quart any de vida de l’entitat.

Preguem confirmació d’assistència a info@kids-cluster.com,

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.