KID’S CLUSTER organitza una sessió dedicada al màrqueting social

marqueting_social

En els darrers anys, KID’S CLUSTER ha comprovat l’interès de les empreses en accions de màrqueting social, i actualment hi ha número creixent d’iniciatives al respecte.

Desprès d’una anterior trobada en què es van debatre campanyes de màrqueting amb causa social, enguany volem plantejar models d’explotació d’activitats alternatius amb un rerefons social. L’objectiu és:

  • Augmentar la visibilitat dels participants i millorar la seva repercussió pública, un factor important a l’hora de mesurar el retorn de les accions de màrqueting portades a terme per les marques.
  • Generar coneixement i saber explotar-ho: Un aspecte que no sempre es té en compte i del que se’n pot treure un rendiment en termes de visibilitat i informació.
  • Saber com mesurar l’impacte i influència que les accions tenen el públic, els partners i la comunitat

Debatrem al voltant del testimoni de dues empreses, ENCIS i STAEDTLER, que ens aproparan de primera mà les seves iniciatives i aprenentatges al voltant de dos casos de màrqueting social. Aquestes experiències ens ajudaran a traçar línies de treball que defugin del plantejament enfocat estrictament al patrocini i que vagin més enllà buscant el benefici social.

  • El projecte ERGOSUM, d’ENCÍS, serà un cas d’anàlisi vinculat a destinar recursos a iniciatives del tercer sector vinculades a la oferta d’activitats familiars.
  • També es presentarà el “Dia dels colors solidaris”, una iniciativa de Staedtler.

El professorat de la escola de negocis EADA també ens aportarà el seu coneixement en aquesta sessió. La idea és modelar diferents propostes a partir dels casos analitzats i proposar un esquema de treball enfocat al màrqueting social.

El programa és gratuït per als socis de KID’S CLUSTER, i és adequat per aquelles empreses que valorin explorar possibles col·laboracions orientades, entre d’altres, a apropar-se a entitats socials, generar coneixement o reforçar el seu posicionament de marca. El perfil dels assistents és de persones amb o sense experiències en màrqueting social i amb un interès en la generació de projectes destinats a accions d’un altre tipus de màrqueting.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.