KID’S CLUSTER potència la col·laboració entre les empreses dirigides al públic infantil

colaborar

KID’S CLUSTER ha celebrat quatre anys de feina i col·laboració entre les empreses dirigides al segment infantil i familiar. Ho va fer amb una jornada celebrada el 10 de juliol als cinemes Cinesa Diagonal en la qual els més de cinquanta socis estaven convidats a aprendre més sobre els projectes que l’entitat ja té en marxa, a més de gaudir d’una conferència sobre gamificació.

La jornada va començar amb l’exposició d’alguns dels projectes de col·laboració entre socis que s’han posat en marxa durant aquest quart any de feina del grup:

- Josep Maria Bagudà, director de la divisió d’hotels de SERHS Hotels, i Daniel Delgado, soci director de British Summer, van explicar com es van posar en marxa cursos i activitats d’aprenentatge d’idiomes als Vilars Rurals. També hi va intervenir Pepe Zapata, Director de comunicació del Mercat de les Flors, amb qui també s’estan desenvolupant noves propostes.

- Ana González, responsable de RSC i medi ambient de Caprabo, i Clara Puigventós, directora d’Encís, van explicar la seva promoció a escoles de productes d’alimentació sans i de comerç proper;

- Laura García, directora general d’A World, va detallar el projecte d’elaboració d’una caseta i un castell de cartó amb stickers d’Apli;

-  Dolors Rius, directora de Castellnou, i Arian Tarbal, tècnic d’innovació de l’Hospital de Sant Joan de Déu, van explicar com es van posar d’acord per llençar la col·lecció de llibres infantils Toni & Tina, que ha arribat al mercat xinés;

-  Natàlia Albà, responsable d’accions comercials de línies metropolitanes de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, va donar a conèixer alguns primers detalls del projecte Luditren, que vol oferir espais per a nens als trens de l’entitat i que també comptarà amb la col·laboració de Clúster Digital i del clúster del sector del ferrocarril, Railgrup.

Antonio Naranjo, gerent de KID’S CLUSTER, valora positivament els primers quatre anys de feina, incidint en què “les activitats de formació i esdeveniments, les reunions de treball entre participants a estudis o les visites a espais d’interès han ajudat a construir un entorn de confiança i col·laboració que genera nous productes i serveis”.

Naranjo remarca la importància de construir noves propostes i “no només per a trobar clients”, ja que els membres de l’entitat “hi troben partners, coneixement i idees que poden generar nous negocis adreçats a una millor oferta pel públic infantil”.

“Estem satisfets -conclou-, però sabem que encara queda feina pel davant, i per això encetem una fase de més activa participació dels socis amb els nostres grups de treball sobre coneixement de mercat i relació escola empresa, a més de nous projectes en curs, com el proper seminari a Dinamarca o l’estudi sobre pre-adolescents que aviat endegarem, entre d’altres”.

Florenci Verbón, vicepresident de KID’S CLUSTER i director d’Educa Borrás, veu en aquests projectes la prova de què col·laborar no només és possible, sinó també necessari per a fer quelcom nou, i va estimular als assistents a trobar oportunitats en el clúster i preguntar-se fins a on podem arribar plegats, tal com esperona l’entitat habitualment.

En aquest sentit, Álex Pérez, president de KID’S CLUSTER i director de vendes i producte d’Abacus, va animar als socis a desenvolupar projectes grans i amb impacte i influència en el desenvolupament de la infància.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.