KID’S CLUSTER promou l’estudi El mercat dels productes de puericultura: projecció 2015-2020

KID’S CLUSTER ha posat en marxa l’estudi El mercats dels productes de puericultura: projecció 2015-2020. L’objectiu d’aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de la revista professional Puericultura Market, és conèixer quina és la situació actual del mercat d’articles de puericultura a Espanya i apuntar les futures oportunitats d’innovació del sector, així com també recolzar les empreses en l’adopció d’estratègies òptimes gràcies a un coneixement profund de com funciona el mercat i de quines seran les principals tendències de compra i de consum en el futur.

kidsestudio

La investigació, centrada en el mercat de productes i serveis dirigits als infants de 0 a 3 anys i a les seves famílies, “vol oferir informació estratègica sobre les tendències del mercat, tant pel que fa als consumidors com als distribuïdors de productes de puericultura”, indica Antonio Naranjo, manager de KID’S CLUSTER: “Es busca comprendre les necessitats no-cobertes de compradors i distribuïdors i perfilar quines són les tendències de compra i consum del sector. Conèixer el comportament i les expectatives dels consumidors, compradors i clients de cada marca és clau per a la presa de decisions”.

La fundació privada CREAFUTUR, nascuda el 2006 de la mà de l’escola de negocis ESADE i de la Generalitat de Catalunya per promoure i facilitar la innovació i identificar oportunitats futures de negoci, serà la responsable de la realització de l’estudi, que s’iniciarà aquest febrer i que tindrà una durada aproximada de cinc mesos. El mercat dels productes de la puericultura: projecció 2015-2020 es fonamentarà en dades qualitatives i quantitatives obtingudes a partir d’entrevistes en profunditat i d’anàlisis etnogràfics que permetin entendre el comportament de les famílies amb infants o en espera d’un nounat. La informació obtinguda així es complementarà amb la realització d’una enquesta a nivell estatal i amb una sèrie d’entrevistes amb experts a nivell internacional sobre els sectors de la cura personal, l’educació, l’entreteniment i la moda. També s’analitzaran els canvis socials i econòmics més destacats que s’estan produint

L’estudi, que té un cost de 65.824 euros, es presenta amb un preu variable en funció del nombre d’empreses que s’adhereixin a la seva realització. El 31 de gener es tancarà la llista de participants al projecte i es fixarà el preu de la investigació, als resultats de la qual els socis de KID’S CLUSTER i les empreses anunciants a Puericultura Market podran accedir a un preu especial.

Els resultats de El mercat de productes de puericultura: projecció 2015-2020 seran presentats en el marc d’una sessió de generació d’oportunitats de negoci per a aquelles empreses adherides a la investigació i que permetrà generar noves idees de negoci que els participants a la sessió podran desenvolupar en un futur, bé sigui a nivell individual o de manera conjunta. “La col·laboració entre diferents empreses, fins i tot entre aquelles que són competidores directes, genera noves aportacions de valor”, afirma Naranjo, que recorda que actualment “hi ha una tendència clara cap a una relació estable i sòlida entre les marques i els seus clients quan els seus valors de fons són coincidents”: “L’estudi de KID’S CLUSTER vol oferir a les empreses relacionades amb la infància indicacions sobre com establir aquest vincle”

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.