KID’S CLUSTER reconegut amb el certificat Bronze de l’European Secretariat for Cluster Analysis

cluster

L’European Secretariat for Cluster Analysis (ESCA) ha otorgat KID’S CLUSTER el certificat Bronze de Cluster Excellence, que acredita la gestió dels clústers europeus i que és el pas previ a la obtenció del certificat Gold. Aquesta entitat europea que recolza el desenvolupament de clusters reconeix així la gestió de KID’S CLUSTER a l’hora de desenvolupar i impulsar les seves activitats i serveis.

ESCA és una entitat amb seu a Berlín que recolza la gestió dels clústers amb una metodologia i eines pròpies. Aquest reconeixement s’emmarca dins de la European Cluster Excellence Initiative, un projecte que vol millorar l’eficiència en la gestió de clústers i identificar els procediments que permetran desenvolupar material de formació, així com els identificadors de qualitat que han de servir als clústers per millorar la seva activitat.

KID’S CLUSTER suma prop de 50 socis, després de la recent incorporació d’empreses com Cinesa i el Mercat de les Flors. Ha desenvolupat estudis sobre tendències de consum en diversos àmbits, com la “Investigació del mercat infantil, tendències i oportunitats”, i sobre perspectives per al desenvolupament de continguts digitals, com “Continguts digitals per a aprenentatge i lleure”.

Des de la seva creació a finals de 2010, KID’S CLUSTER també ha realitzat una vintena d’activitats enfocades en diversos àmbits, gràcies a les quals s’han generat contactes entre socis i no socis, orientades al desenvolupament de nous productes i a la comercialització d’altres. També ha facilitat activitats de formació i visites a empreses associades per part dels seus membres.

Enguany treballa en l’apropament entre el sector educatiu i empresa, així com en nous estudis i una oferta formativa adreçada a un millor coneixement de la distribució de productes pels infants amb el programa Kid’s Retail, amb la col·laboració d’EADA, que els dies 17, 24 i 31 de maig oferirà unes jornades sobre l’activitat minorista adreçada a famílies i nens.

KID’S CLUSTER gaudeix del suport de la Direcció General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, per via d’Avançsa, en el període 2010-2013.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.