KID’S CLUSTER repassarà les principals tendències en moda i tèxtil infantil a LITTLE BARCELONA

little

KID’S CLUSTER repassarà les principals tendències del segment de la moda i el tèxtil per a la llar infantils en el marc de LITTLE BARCELONA. La presentació, dirigida a totes les empreses expositores presents al certamen, tindrà lloc el dissabte 2 de febrer, a dos quarts de cinc de la tarda. El dilluns 4 de febrer a les 10:30h, a l’espai Little Breakfast de la fira, KID’S CLUSTER també es trobarà amb altres empreses i entitats que volen sumar esforços en la millora de l’apropament al segment infantil.

Un any més, KID’S CLUSTER torna a col·laborar amb el saló professional LITTLE BARCELONA, que arriba a la seva tercera edició. LITTLE BARCELONA, iniciativa sorgida de la mà de botiguers i fabricants de moda i tèxtil infantil, va néixer amb la intenció de facilitar l’articulació d’una proposta transversal de productes i serveis dirigits a la infància i a les seves famílies, objectiu al qual KID’S CLUSTER dóna tot el seu suport. La fira, centrada en l’univers infantil i nascuda al febrer del 2012, està oberta a la presència de totes aquelles marques, tant nacionals com internacionals, que vulguin obrir nous mercats a l’Estat espanyol i arreu d’Europa. Com a col·lectiu, KID’S CLUSTER comparteix i recolza la filosofia de LITTLE BARCELONA i dóna la benvinguda a totes les empreses i actors l’activitat dels quals estigui relacionada amb la infància i tinguin presència a Catalunya.

Una vegada més, KID’S CLUSTER vol reafirmar el seu compromís amb les millors iniciatives que s’adrecen al món de la infància, tot reforçant la competitivitat de les empreses de productes infantils, fomentant el coneixement estratègic, la creació i la innovació del sector. Amb aquest objectiu, KID’S CLUSTER ofereix l’accés gratuït a LITTLE BARCELONA per a tots els seus socis el proper dilluns 4 de febrer a dos quarts d’onze del matí.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.