“la Caixa” s’uneix a KID’S CLUSTER

la-caixa

La iniciativa KIDS CLUSTER® suma un nou soci, “la Caixa”. Entitat financera de referència, “la Caixa” compta amb un enfocament específic cap a les famílies amb la Llibreta Estrella Super3 com a producte d’estalvi a la vista i la Llibreta Futur Assegurat, pensada per acumular poc a poc el capital necessari per als estudis o els projectes que vulguin emprendre els nens quan arribin a la majoria d’edat. Paral · lelament, hi ha una sèrie de productes associats als nens, encara que van dirigits als pares, com és el cas de l’assegurança Vida Familiar, la possibilitat de personalitzar la targeta amb la foto del nadó o el préstec Estrella Naixement, pensat per afrontar les despeses que suposa l’arribada del petit.

“La Caixa” s’incorpora a KID’S CLUSTER® per aprofundir en la seva visió del mercat i compartir perspectives estratègiques del segment infantil, en què l’entitat compta amb una important quota de mercat. 900.000 nens i nenes menors de 14 anys tenen algun producte d’estalvi infantil a “la Caixa”. Segons les dades de l’Estudi del Comportament Financer dels particulars a Espanya 2013, “la Caixa” té actualment un 29,5% dels clients del segment menors de 18 anys.

L’objectiu de l’entitat és el d’innovar en la comunicació i en la prestació de serveis i productes dirigits a aquest públic, com comptes corrents i assegurances familiars i infantils, a més dels acords amb empreses culturals i d’oci amb oferta també dirigida a les famílies.

De la mateixa manera, “la Caixa” col·laborarà amb les empreses sòcies de KIDS CLUSTER® i estudiarà en comú investigacions i anàlisis de mercat que permetin detectar comportaments, expectatives i tendències en l’activitat de les empreses adreçades als infants ia les seves famílies.

KID ‘S CLUSTER® està preparant una sessió de treball per als seus membres en la de facilitar un millor coneixement mutu i tractar sobre possibles col·laboracions i oportunitats de compartir coneixement.

“La Caixa” porta més de 100 anys dedicada a l’estalvi familiar i al desenvolupament econòmic i actualment és la primera entitat d’Espanya per volum d’actius.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.