La Festa dels Súpers 2013

super

Ja teniu al vostre abast la informació de LA FESTA DELS SÚPERS 2013, el gran esdeveniment que organitza el canal Super3 de Televisió de Catalunya, que tindrà lloc els dies 19 i 20 d’octubre a l’Anella Olímpica del Parc de Montjuïc.

Enguany s’ha inclòs tota la documentació en un web, on teniu accés més fàcilment a les formes, normes de participació, tarifes, preinscripció, etc. També hi trobareu continguts nous, com ara fotografies i vídeos dels estands de les darreres edicions. Podeu accedir-hi a través d’aquest enllaç.

LA FESTA DELS SÚPERS s’ha consolidat com la festa infantil més gran de tot Europa, amb una mitjana de 370.000 visitants. És un gran aparador per a les empreses i una oportunitat única per connectar amb el vostre públic objectiu.

Enguany també renovem amb l’equip organitzador els avantatges per a les empreses i entitats adherides a KID’S CLUSTER amb la novetat d’incorporar un descompte en els estands d’expositor de 200m2. Les condicions especials per a socis son:

- Als socis que van participar-hi l’any passat que ho confirmin, els reservaran el mateix espai i a la mateixa ubicació (si ho volen) de l’anterior edició.
- Les empreses noves que vulguin participar enguany tenen prioritat en l’adjudicació de l’espai que desitgin, si ho comuniquen abans del dia 7 de juny.
- Per als membres de KID’S CLUSTER hi haurà per primer cop un descompte del 5% en el preu de l’estand d’expositor de 200 m2, si ho comuniquen també abans del dia 7 de juny.
- I tots els socis de KID’S CLUSTER rebran la invitació per a la recepció VIP que s’oferirà el cap de setmana de la Festa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.