Màrqueting social i més activitats

L’activitat més notable aquesta setmana ha estat la sessió que hem dedicat al màrqueting social a EADA.

En aquesta trobada hem abordat consideracions bàsiques sobre les accions vinculades a la responsabilitat social corporativa, el seu impacte i la seva comunicació.

La Giorgia Miotto ens va mostrar bons exemples pel que fa a com es comunica la reputació de la marca en un entorn d’infoxicacióen el qual és cada cop més rellevant construir una història a l’entorn de la marca i el seu vincle amb l’entorn.

I l’Elisabeth Garriga ens va obrir els ulls als indicadors enfocats a esbrinar l’impacte en les capacitats dels destinataris de les actuacions, amb un mètode singular que es centra precisament en aquelles.

Els casos de Staedtler i d’Encís, amb les iniciatives World Kids Colouring Day i Ergosum van ser il·lustratius i van incorporar consideracions relatives als punts de venda i l’animació d’activitats que han enriquit el debat. Al debat vam tractar la relació amb el canal de venda i de comunicació, que han de ser músculs complementaris a l’acció de RSC.

Podeu accedir al contingut al nostre web: http://www.kids-cluster.com/es/hidden/325-mktgsocial

També hem explorat possibilitat de noves actuacions amb alguns emprenedors, i estem ultimant els detalls de la propera visita al Fab Lab Barcelona, d’una activitat a l’entorn del màrqueting dels blogs i de la trobada dels nostres amics del clúster packaging, a la que estem convidats.

Mentre, es preparava el Petits! Grans!Llibres!, a Sant Cugat, que convida als socis aquest cap de setmana, i ja entra a la recta final la Festa dels Súpers, a la que també hi som convidats a una recepció específica.

Seguim contactant empreses que ens agradaria tenir entre els nostres socis i comencem a donar forma al Baròmetre de KID’S CLUSTER amb el suport del Grup de Treball de Coneixement de Mercat.

També hem encetat el Grup de Treball Empresa Escola, que aviat generarà propostes molt concretes.

I, abans del cap de setmana, acabarem de preparar la trobada amb l’Alcalde de Barcelona la setmana vinent. Us en tindrem informats.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.