Nou estudi KID’S CLUSTER per al sector educatiu i de lleure

knowledge

Us recordem que ja és obert el procés d’adhesions pel proper estudi de KID’S CLUSTER, que ja ha despertat l’interès d’alguns socis i no socis.

Hàbits de compra, tendències de consum i oportunitats en productes i serveis de lleure i educatius ens permetrà identificar necessitats i motivacions de compradors i consumidors. A més, els participants disposaran d’una sessió de generació de projectes a partir dels aprenentatges obtinguts. És una interessant oportunitat d’obtenir valor afegit per a les empreses que ofereixen productes i serveis de lleure i educatius i que podran generar conjuntament propostes de valor.

L’objectiu és fer que el coneixement i el potencial dels creuaments entre educació, tecnologia i entreteniment es transformi en noves iniciatives en forma de propostes de producte i de comercialització de la mà de les empreses participants: editorials, productes de lleure (producció audiovisual, jocs, joguines), activitats educatives i de lleure i distribuïdors generalistes i especialistes.

Els participants disposaran d’un anàlisi qualitatiu rellevant que validarà resultats d’estudis previs de KID’S CLUSTER i generarà oportunitats d’innovació i identificació de noves tendències de compra i consum.

Un cop establert el grup d’empreses que hi participen, podran aportar les seves prioritats sobre els aspectes qualitatius a esbrinar per tal d’incorporar-los a l’estudi.

Voldríem disposar del grup d’adherits a l’estudi al llarg d’aquest mes, pel que podeu confirmar el vostre interès enviant el full d’adhesió. Tal i com s’hi indica, el document serveix com a expressió del vostre interès en l’estudi. No és un compromís de compra, que es demanarà en el moment que quedi fixat el preu en funció del nombre de participants.

Gaudim del suport de la Direcció General d’Indústria cofinançant aquesta iniciativa, pel que us podem oferir un preu molt competitiu, a més de l’avantatge de repartir el cost entre els que s’hi adhereixin.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.