Posgrau de la UB en disseny i didàctica del lleure

ub

La facultat de Formació del Professorat de la UB engega al setembre el nou Postgrau en Disseny i Didàctica del lleure infantil, una formació especialitzada per dissenyar i gestionar espais, museus, jocs i joguines, continguts multimèdia, d’animació, de televisió, editorials, etc.

El postgrau, capdavanter a l’estat espanyol, pretén formar mestres, pedagogs, educadors socials i altres perquè es vinculin a projectes de productes i activitats de lleure, sectors creixents que requereixen perfils professionals amb una base didàctica i pedagògica.

La UB i KID’S CLUSTER han arribat a un acord de col·laboració en l’àmbit docent i en altres aspectes com visites i pràctiques en empreses. La UB també col·laborarà amb entitats com TV3, Eix Estels, Jocs en Segons, Editorial La Galera, La Tresca i la Verdesca, Luvània i EADA en el desenvolupament del contingut i les activitats del postgrau.

El postgrau dura un curs acadèmic, de setembre a juny, i contempla 200 hores lectives (150 presencials), a més de 50 hores de visites a empreses i entitats, i 100 hores de pràctiques en empreses.
Aquesta formació permetrà accedir a sortides laborals com dissenyador d’espais de lleure i parcs infantils urbans, dissenyador d’elements per a parcs infantils, responsable d’espais, activitats en museus i equipaments culturals, i responsable de ludoteques, per exemple, a més de dissenyador i responsable de continguts de jocs, joguines i llibres infantils. El curs també prestarà atenció als nous formats i continguts interactius i multimèdia.

Els socis de KID’S CLUSTER gaudeixen d’un 10% de descompte en el preu de matriculació. Més informació.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.