Quarta jornada Interclústers de Catalunya

accio

El divendres 8 de març al matí tindrà lloc un acte a la seu d’ACC1Ó (Pg de gràcia, 129 – Barcelona) en el qual abordarem les tendències de consum i tecnològiques que interessen les nostres empreses.

Conclourem amb la intervenció d’una autoritat en desenvolupament de clústers que aportarà la seva extraordinària experiència, el Sr. Alec Hansen, que té 20 anys d’experiència en l’àmbit de la competitivitat i els clústers. Ha participat com a consultor internacional en projectes de millora competitiva en diversos països com els EEUU, Rússia, Mèxic, Sudàfrica, Pakistan o Malàisia, entre d’altres. Va ser, a més, President del The Competitiveness Institute (TCI).

Les places són limitades i les inscripcions cal fer-les a Núria Armengou, narmengou@acc10.cat, tel. 93 4767236.

Programa:

09.00h Benvinguda i objectius de la jornada

09.30h Sessions paral•leles (cal seleccionar-ne una):

1. Tendències de consum.

-El nou consumidor: noves tendències en els negocis B2C i oportunitats pels clústers. Sr. Guillem Ricarte, Director General de Creafutur

- Alimentació i salut. Sr. Ignasi Papell, Cluster Manager de Nutrició i Salut

-Mirar la realitat d’una forma diferent per generar nous negocis. Sr. David García, Cluster Manager de Moda Tèxtil.

2. Tendències tecnològiques.

- Horitzó 2020. Implicacions i oportunitats pels clústers.

- L’òptica i la fotònica com a tecnologies facilitadores. Sr. Jaume Castellà, Director del CD6, Clúster d’òptica i fotònica (Secpho)

-Implicacions dels mercats en vies desenvolupament per als fabricants de béns d’equip. Sr. Pablo Sánchez, Universitat Pompeu Fabra

11.30h Pausa cafè

12.00h Cluster Development in a changing environament. Sr. Alec Hansen, Economic Competitiveness Group (ponència en anglès)

14.00h Cloenda

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.