Quatre preguntes a Daniel Rossinés, de Comansi

comansi

Daniel Rossinés de Temple és el Director Gerent de COMANSI, S.L., l’empresa que fabrica figuretes i joguines fundada el 1962 i amb seu actualment a Sant Boi de Llobregat (Barcelona).

Son socis de KID’S CLUSTER des del Juliol de 2010, ocupen un equip de 21 persones i van assolir una facturació al darrer exercici de 5.215.000 €.

1. Qui són els vostres clients? A qui us adreceu?
Els nostres clients són les botigues o distribuïdors que comercialitzen joguines i/o figures de plàstic no articulades. Les figures, amb diferents llicències, es venen a pastisseries, papereries i botigues de joguines. Pel que fa a les joguines d’interior i a l’aire lliure, el 70% dels nostres clients son botigues tradicionals de joguets i joguines i la resta grans distribuïdors. El nostre producte s’adreça a infants entre 5 i 12 anys, principalment.

2. Quin és el valor més important que oferiu (als vostres clients)?
El Fuerte COMANSI és un producte que es va posar en marxa el 1962, i amb el seu rellançament hem buscat la complicitat d’una generació de pares, i avis, que entenen els nostres actius principals: tradició, història, valor, imaginació i qualitat.

3. Quin és l’avantatge competitiu que us fa diferents?
Som una empresa amb un valor nostàlgic i tradicional, la història de la marca i els nostres productes evoquen al client una confiança i fidelitat atemporals. Pel que fa a l’àmbit operatiu, la concentració de la producció al nostre entorn més proper, al Baix Llobregat, ens permet ser flexibles amb les comandes dels nostres clients, a més d’aportar la nostra contribució a la dinamització de l’entorn.

4. Per què us vau associar a KID’S CLUSTER?
Perquè crèiem que era una molt bona oportunitat per compartir experiències i establir contacte amb empreses que, com nosaltres, treballen per i per als nens. I poder crear d’aquesta manera sinèrgies comercials o estratègies conjuntes entre empreses.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.