Quatre preguntes a Mili García, de Panrico

panrico

Mili García (segona per la dreta, amb el seu equip) és la Directora de Comunicació deL GRUPO PANRICO DONUTS, el grup d’alimentació especialitzat en productes de brioixeria i pa de motlle amb més de 50 anys d’experiència i tradició i amb seu actualment a Esplugues de Llobregat (Barcelona).

Son socis de KID’S CLUSTER des del Juliol de 2010, ocupen un equip de més de 5.000 persones i van assolir una facturació al 2011 de més de 550.00.000 €.

Qui són els vostres clients, a qui us adresseu?
Els nostres productes van adreçats des de nens i nenes a persones adultes i famílies. Tenim moltes marques i cada una d’elles té un públic més concret. Per exemple, el públic del Bollycao son nens i adolescents que el consideren únic i indiscutible. La gama Qé! és la marca preferida pels joves de entre 14 i 23 anys amants de la xocolata. La Bella Easo ofereix una àmplia gama de productes per l’esmorzar de tota la família, igual que el pa de motlle Panrico.

En general, tots els nostres productes poden ser consumits des de qualsevol edat ja que formen part d’una dieta equilibrada amb aliments variats en quantitats adaptades a les necessitats nutricionals de cada persona.

Quin és el valor més important que oferiu als vostres clients?
Panrico és un grup d’alimentació especialitzat en productes de brioixeria i pa de motlle amb més de 50 anys d’experiència i tradició. Cada matí els nostres productes arriben acabats de fer, frescos i tendres al punt de venda gràcies a una de les xarxes de distribució més gran del nostre país.

A més, Panrico és una empresa compromesa amb la salut dels seus consumidors. Vam ser pioners en l’eliminació de les grasses trans i investiguem constantment en nous ingredients i processos per a una millora nutricional continua i el desenvolupament de nous productes adaptats a les necessitats de la població.

Quin és l’avantatge competitiu que us fa diferents a d’altres empreses del vostre sector?
Panrico té productes autèntics, únics i inimitables, que ofereixen tradició, experiència i qualitat, uns valors que el consumidor aprecia per sobre de tot. Tots els productes de Panrico son fruit de l’aposta de la companyia per la qualitat i el foment dels hàbits saludables per a tota la família.

Per tant, tots els nostres productes son una opció molt responsable. Tenen la garantia d’una companyia que porta més de 50 anys produint pa de motlle i productes de brioixeria. Emprem tota la nostra experiència i coneixement en oferir als nostres consumidors aliments adaptats a les seves necessitats sent la confiança, la innovació, la salut i la família els pilars de la nostra filosofia.

Per què us vau associar a KID’S CLUSTER?
Per què representa una oportunitat única de compartir experiències i propostes de valor amb diferents empreses i entitats que tenen com a principal focus d’interès el món dels nens.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.