Quatre preguntes a Emili Alsina, director d’Ediciones Just

 

edicionesjust

Emili Alsina és el director d’Ediciones Just, una empresa que informa als professionals dels sectors adreçats a la infància des de 1962, quan va néixer la revista Juguetes B2B. L’empresa també publica Puericultura Market des de 1992, Licencias Actualidad des de 1998 i el mitjà online sobre aquests tres negocis, Key4Communications. A més, el proper 12 de setembre l’empresa organitza a Madrid la setena edició del seu Fórum del Licensing.

Són socis de KID’S CLUSTER des de 2011, i compten amb un equip de sis persones que treballen a les oficines de Barcelona.

Qui són els vostres clients, a qui us adresseu?
Els nostres clients són els professionals dels sectors dirigits al públic infantil, en especial joguines, puericultura i llicències. Ens dirigim per tant a qui treballa en aquests negocis i necessita estar informat respecte al seu entorn, per prendre així les decisions més adients.

Quin és el valor més important que oferiu als vostres clients?
Intentem oferir cada dia informació rellevant, coneixement i eines que ajudin als professionals a prendre decisions. Per tant, volem respondre a les necessitats d’aquests professionals, de manera que puguin accedir a les dades i anàlisis més rellevants de la manera que els hi resulti més fàcil: visitant la web amb la tablet o l’ordinador, llegint un dels nostres e-books, o amb la lectura tranquil·la de les nostres revistes. Tot sense oblidar el contacte cara a cara, com fem en el cas del Fórum del Licensing, que celebrem el 12 de setembre a Madrid i que té l’objectiu de ser un centre d’intercanvi de coneixement i d’oportunitats de negoci per als professionals del sector de les llicències.

Quin és l’avantatge competitiu que us fa diferents a altres empreses del vostre sector?
D’entrada, el coneixement del sector: portem més de 50 anys informant sobre joguines, més de 20 escrivint sobre puericultura i 15 en el món de les llicències. Coneixem el mercat i els seus actors principals, i no només a Espanya, ja que assistim a les fires internacionals més rellevants d’aquest sector.

També s’ha de tenir molt en compte la nostra cobertura: un anunciant pot confiar en què la seva publicitat arribarà a una gran majoria dels actors rellevants del mercat, en especial els detallistes, ja que les revistes són mitjans de referència en el seu sector.

I per descomptat també hem de parlar de les nostres ganes d’aprendre. Són sectors dinàmics, on hi ha novetats cada dia, com es pot comprovar a Key4Communications. Ens hi hem d’apropar a aquestes activitats amb moltes ganes d’escoltar als professionals que treballen per oferir propostes noves i perspectives diferents.

Per què us vau associar a KID’S CLUSTER?
KID’S CLUSTER ens permet entrar en contacte amb professionals d’àmbits que treballem o que són molt propers, i que tenen per tant molt a explicar. És imprescindible estar al dia i no tancar-te en els temes que ja coneixes bé. L’intercanvi d’idees i punts de vista és fonamental pel que fa a la nostra tasca. És evident que per poder informar, nosaltres hem d’estar també informats.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.