Quatre preguntes a Gemma Cera, de SOMNINS

somnisblog

Gemma Cera és la directora de SOMNINS, empresa especialitzada en la creació i desenvolupament de continguts editorials per a nens de 0 a 12 anys, que realitza idees pròpies i també desenvolupa continguts per encàrrec. Coordinen tot el procés editorial fins a la fabricació i lliurament del producte al magatzem del client. Treballen sobre qualsevol tipus de suport (paper, cartró, tela, digital), en funció del projecte i de l’edat a la qual s’adreça.

Aquesta companyia fundada el 2010 a Sant Cugat del Vallès és sòcia de KID’S CLUSTER des del desembre de 2012, ocupa 2 persones i va facturar prop de 300.000 € l’any passat.

Quins són els vostres clients?
Els nostres clients són principalment les editorials però el nostre públic són els nens. De tota manera també ens plantegem oferir el nostre producte i coneixement a empreses d’altres sectors. Estem convençuts que els llibres sobre qualsevol tipus de suport són essencials en la vida dels nens i per tant, qualsevol empresa pot ser susceptible d’afegir o de convertir el seu producte en un d’editorial.

Quin és el valor més important que oferiu?
El coneixement del sector i el del nen al qual ens adrecem, així com la capacitat d’innovar en el producte que oferim. Tenim més de deu anys d’experiència en el sector editorial, però com a empresa som joves, flexibles, curiosos i molt creatius. Estem oberts al món i ens agrada aprendre dels altres per aportar un punt de novetat als nostres projectes.

Quin és l’avantatge competitiu que us fa diferents?
La flexibilitat i l’empatia en la forma de treballar. Som capaços de posar-nos en la pell del nostre client per oferir-li el producte que necessita, quan el necessita i al preu que necessita. En un entorn complex, amb estructures cada cop més petites, el client de Somnins no s’ha de preocupar de res més que validar els continguts en el moment que ho considera perquè nosaltres ens encarreguem de desenvolupar, fabricar i lliurar el projecte acabat.

Per què us vau associar a KID’S CLUSTER?
Justament per aprendre dels altres que també s’adrecen als nens, per innovar. Com us comentava abans som molt curiosos i ens agrada conèixer altres formes de crear i de treballar. Pensem que l’intercanvi de coneixement i la creació de sinèrgies és el que ens fa créixer com a empresa i per descomptat, com a persones.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.