Teixint ponts amb Dinamarca, sinèrgies amb l’Ajuntament i una gran festa

L’estiu sembla que no vol donar pas a la tardor, però la realitat és que Tots Sants ja és aquí i KID’S CLUSTER segueix apropant-se a aquells que poden aportar valor als nostres socis. Reunions, trobades, asistència a actes… Tot per trobar oportunitats de negoci i nous projectes de col·laboració.

kidscluster

Això va ser el que vam exposar-li a l’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, durant la nostra reunió amb ell la setmana passada. La nostra sensació: una molt bona acollida i la promesa de treballar en tot el que es va parlar i poder concretar amb el seu equip algun del temes d’interès mutu, com l’aprenentatge, el lleure, les famílies o la innovació en el sector de la infància.

També aquesta setmana vam acollir als nostres amics d’Innonet Lifestyle i d’altres clústers europeus a una trobada organitzada per ACCIÓ dirigida als clústers catalans. Durant dos dies ens vam conèixer i vam debatre sobre branding i comunicació, emprenedoria i oportunitats creuades per a les empreses que representem i servim. Alguns d’ells van voler conèixer de prop KID’S CLUSTER, i també van gaudir d’una visita guiada a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Us podem dir que el seminari a Dinamarca va agafant forma i que estem posant fil a l’agulla amb noms concrets i espais imprescindibles perquè empresas catalanes associades a KID’S CLUSTER puguin visitar el país nòrdic. L’horitzó és la primavera del 2015.

També hem confirmat la participació d’un bon número d’inscrits a la propera visita al Fab lab el dia 12 de novembre, i hem ultimat els detalls de la sessió sobre màrqueting online que organitzarem el 26 de novembre.

I quina millor manera d’acabar la setmana que amb la celebració de la Festa dels Súpers! Allà hi vam trobar un grapat de socis i altres coneguts del sector de la infància que són benvinguts a unir-se al nostre projecte. L‘equip de Televisió de Catalunya s’ha esmerçat en organitzar una festa que ha estat un èxit de públic, d’impacte i d’organització. I ja estan treballant en la propera!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.