Tot a punt per les jornades Kid’s Retail

kidsretail

KID’S CLUSTER prepara les jornades KID’S RETAIL, que ofereixen informació i formació sobre les claus d’èxit més importants en la venda minorista dirigida al públic familiar.

L’objectiu d’aquestes jornades, que tindran lloc el 17, 24 i 31 de maig, és que els participants comptin amb més elements per entendre la diferència entre client, comprador i consumidor, que és clau especialment en el cas del mercat infantil i familiar, en el que la prescripció, la compra i la fidelitat es reparteixen de manera específica.

El programa d’aquestes jornades combina el mètode d’anàlisi de casos, la formació sobre els fonaments de la venda a diferents canals que tot proveïdor ha de conèixer i el contacte amb la realitat amb un pla de visites a botigues seleccionades. Així es podran conèixer sobre el terreny millors pràctiques en el punt de venda, analitzant-les amb un mètode específic.

En definitiva, els participants podran comprendre millor el negoci de la distribució i aprendre els criteris bàsics que apliquen a la relació amb els principals canals d’accés al públic infantil i familiar.

EADA elabora el programa de Kid’s Retail
L’Escola d’Alta Direcció i Administració (EADA) ha elaborat el programa d’aquestes jornades, que comptaran amb la col·laboració d’Abacus, l’Aquàrium, Caprabo, Eureka Kids i Slot Mania, entre d’altres empreses per confirmar.

La primera sessió, El cas Abacus, examinarà el model d’aquesta empresa, tenint en compte tan la seva estructura empresarial com a cooperativa, com la seva filosofia i la forma d’adreçar-se al seu públic.

La segona jornada, Fonaments d’una proposta de valor amb el canal, exposarà els punts clau del programa de retail management d’EADA.

La tercera sessió és el Barcelona Retail Tour, que portarà als participants a conèixer de primera mà les tècniques de venda i comunicació de les empreses col·laboradores amb aquestes jornades. De moment: Abacus, l’Aquàrium de Barcelona, Caprabo, Eureka Kids i Slot Mania.

El preu de les tres sessions és de 500 euros per a socis de KID’S CLUSTER i antics alumnes d’EADA, i 600 euros per la resta. Els inscrits al programa complert tindran opció a una beca de 500 euros per a cursar màsters, PDG o MBA d’EADA.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.